ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Χρεώνει απώλεια χρόνου και χρήματος για την πλατεία

Απώλεια χρόνου και χρήματος χρεώνει στη δημοτική αρχή η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» σε σχέση με την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, σχολιάζοντας την ανακοίνωση ένταξης του έργου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

«Αναρωτιόμαστε από πού αντλεί η δημοτική αρχή το δικαίωμα να πανηγυρίζει, την ώρα που έχει σταματήσει τον χρόνο της εξελικτικής πορείας του δήμου για δύο τουλάχιστον χρόνια, έχει απαξιώσει ολοκληρωμένες διαδικασίες για σημαντικά έργα στον τόπο, τον έχει στερήσει από πολύτιμα ευρωπαϊκά κονδύλια από το ΕΣΠΑ και δε χρησιμοποίησε τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία («Αντώνης Τρίτσης») για τη χρηματοδότηση και υλοποίηση νέων έργων;
Γιατί στην μακροσκελή της ανακοίνωση μετά τη συνάντηση του δημάρχου με τον υπουργό Εσωτερικών υπήρξε αρκετός χώρος για πανηγυρισμούς. Δε βρέθηκε όμως ούτε μια λέξη αυτοκριτικής για την ευθύνη απένταξης από το ΕΣΠΑ του έργου της ανάπλασης της πλατείας, το οποίο “πολέμησε” τόσο προεκλογικά όσο και μετά την ανάληψη των καθηκόντων της. Αλήθεια, ποιον νομίζει ο κ. δήμαρχος ότι μπορεί να ξεγελάσει, όταν πανηγυρίζει την απώλεια χρόνου και χρήματος για ένα τόσο εμβληματικό έργο; Δυστυχώς, ούτε και τώρα υπάρχει εκ μέρους του κ. Ελισάφ καμία διάθεση για απολογία για τα αδιέξοδα, που έχουν δημιουργήσει οι λανθασμένες πολιτικές του επιλογές και τα οποία πληρώνει ο τόπος. Κρίμα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

Σχετικά άρθρα

Μικρή υστέρηση, αλλά εφικτός ο στόχος του καλοκαιριού

Οι εκλογές του κέντρου και των παράκεντρων

Με σεβασμό στα πολυτιμότερα συλλογικά αγαθά μας

Ηπειρωτικός Αγών