ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Διστάζουν να βγουν στην αγορά οι καταναλωτές

Απογοητευτικά ως προς την κατανάλωση είναι τα αποτελέσματα της επαναλειτουργίας της αγοράς με click away και click in shop, σε συνδυασμό με τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται στην περιφερειακή ενότητα και ιδιαίτερα την πόλη των Ιωαννίνων.

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου, εστιάζοντας στον φόβο που δημιουργείται στους καταναλωτές από την «επέλαση» της πανδημίας και εναποθέτοντας όλες τις ελπίδες στον εμβολιασμό, ο οποίος ωστόσο προχωρά με βραδείς ρυθμούς.
«Οφείλουμε ως κοινωνία να είμαστε πολύ προσεκτικοί», σημείωσε και ανακοίνωσε πως τις επόμενες ημέρες οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοί τους θα μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test, στο πλαίσιο συνεργασίας του Επιμελητηρίου με τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ.
Σκοπός είναι οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι να μπορούν γρήγορα και με εύκολη πρόσβαση να κάνουν rapid test εβδομαδιαίως, στον χώρο του Επιμελητηρίου.
Τέλος, σε επίπεδο οικονομικής στήριξης των επιχειρήσεων, «στερεύουν» τα χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς αυτό το διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη μόνο η επιστρεπτέα προκαταβολή 7 και, ταυτόχρονα, αναμένεται το πρόγραμμα επιδότησης παγίων για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο βρίσκεται υπό επεξεργασία.

Σχετικά άρθρα

Αντιτίθεται στα Τελωνειακά Ελεγκτικά Κέντρα το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Νέα παράταση στο πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για κατάρτιση 300 ανέργων

Πλατφόρμα προβολής και διασύνδεσης από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων