ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Στοχευμένοι έλεγχοι για την παράνομη αλιεία

Η περαιτέρω εντατικοποίηση των ελέγχων για την προστασία της λίμνης Παμβώτιδας το επόμενο διάστημα, αποφασίστηκε στην τρίτη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα και συμφωνήθηκε να δοθεί έμφαση στην αντιμετώπιση της παράνομης αλιείας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Φίλιππας Φίλιος, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, εκπρόσωπος της Δημοτικής Αστυνομίας, ο Πέτρος Τζουμάκας εκ μέρους της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου και ο πρόεδρος του Σωματείου των Ερασιτεχνών Αλιέων Κώστας Φρίγκας.
«Έγινε απολογισμός των μέχρι τώρα δράσεων και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία μας βοηθάνε για το επόμενο διάστημα. Αποφασίστηκε η συνέχιση των περιπολιών περιφρούρησης περιβάλλοντος και τους επόμενους μήνες. Ταυτόχρονα η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ζητήματα παράνομης αλιείας στη λίμνη Παμβώτιδα, αναλύθηκε η υπάρχουσα κατάσταση, διερευνήθηκε το νομικό πλαίσιο και καθορίστηκαν τα βήματα που θα ακολουθηθούν προκειμένου να υπάρχει έλεγχος και σε αυτό το ζήτημα», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας.

Σχετικά άρθρα

Τα πάνω – κάτω με την οριοθέτηση της Παμβώτιδας

Ανοιχτή επιστολή προς τη νέα δημοτική αρχή – Κύριε Δήμαρχε και κυρίες/ κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι τολμήστε!

Απόστολος Κατσίκης

Επερώτηση για την «καθαρότητα» της Παμβώτιδας