ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Πρωθυπουργικά εύσημα» για τη διαχείριση της πανδημίας

Τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε στα Γιάννενα και την Ήπειρο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ιδιαίτερα την περίοδο του φθινοπώρου, όταν η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη, εξήρε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις συναντήσεις του με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ.

«Ανέφερα στον πρωθυπουργό πως γίνεται η δουλειά στην περιοχή μας, που είναι αποτέλεσμα της μεγάλης συνεργασίας όλων των φορέων. Βεβαία, μεγάλο ρόλο έχουν παίξει και οι πολίτες, οι οποίοι ως Ηπειρώτες είμαστε πειθαρχικοί, και ακούμε και προσπαθούμε. Βεβαία παρασπονδίες υπάρχουν. Γι’ αυτό λέω σε όλους να έχουν πολλή, πάρα πολλή προσοχή μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το εμβόλιο. Δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από το εμβόλιο και την προσοχή μας. Και κάνω την έκκληση σε αυτό το σημείο», ανάφερε σε δηλώσεις του ο κ. Καχριμάνης.
Στην συνομιλία του με τον πρωθυπουργό ο κ. Ελισάφ έθεσε και τα προβλήματα που προέκυψαν από την πανδημία, με καθυστερήσεις σε διάφορα επίπεδα. «Είχαμε την δυνατότητα να συζητήσουμε τα σοβαρά προβλήματα που έχουν ανακύψει από την πανδημία. Προβλήματα που δοκιμάζουν την υγεία, την κοινωνία και την οικονομία», σημείωσε ο δήμαρχος, όπως αναφέρεται σε δελτίου τύπου, ενώ απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον Κ. Μητσοτάκη για επίσκεψη στα Γιάννενα όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Σχετικά άρθρα

Κυκλικοί κόμβοι: Έρχεται η σειρά της περιφερειακής οδού

Στο κεντρικό κράτος το μπαλάκι για την Παμβώτιδα

Η πίτα του Ταμείου Ανάκαμψης και το κομμάτι της Ηπείρου