ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Πακέτα αγάπης» σε 150 οικογένειες από τον δήμο Πωγωνίου

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι οικονομικά ευάλωτων οικογενειών ενισχύει ο δήμος Πωγωνίου, διαθέτοντας περισσότερα από 150 «πακέτα αγάπης».

Η παράδοση των πακέτων βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των δημοτών σε τρόφιμα για την περίοδο των εορτών. Τα πακέτα περιλαμβάνουν τρόφιμα και αναψυκτικά που προσέφεραν επιχειρήσεις, οι οποίες συνδράμουν το έργο των κοινωνικών δομών του δήμου, καθώς και χριστουγεννιάτικα γλυκά που παρασκεύασαν στον χώρο του Κοινωνικού Συσσιτίου οι εκπαιδευτές του τμήματος Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής του ΔΙΕΚ Ιωαννίνων.
Ο δήμος Πωγωνίου ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις ΠΙΝΔΟΣ, ΧΑΛΚΟΡ, ΒΙΚΟΣ ΑΕ και το ΔΙΕΚ Ιωαννίνων για την κοινωνική τους ευαισθησία και στήριξη που θα χαρίσουν χαμόγελα σε 150 οικογένειες της περιοχής. Ονομαστική αναφορά κάνει στον διευθυντή του ΔΙΕΚ Μιχάλη Αλεξίου και τους εκπαιδευτές Βασιλική Γκανιάτσα, Ανδρέα Γεωργούλη, Χρήστο Λαβδανίτη, Χρήστο Διαμάντη, Γιώργο Γιωτίτσα, Κωνσταντίνο Πανταζή και Σοφία Κοντοστέργιου που υπερέβαλαν εαυτόν παρασκευάζοντας συνολικά 3.000 κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

Σχετικά άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για την επανάχρηση

Δήμος Πωγωνίου – Προχωρούν οι εργασίες για το Μνημείο Πεσόντων

Σε πέντε προτάσεις στο Interreg «Ελλάδα – Αλβανία» ο Δήμος Πωγωνίου