ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έκδοση χάρτη για την περιοχή του δήμου Κόνιτσας

Στην έκδοση ενός νέου τουριστικού, περιηγητικού και πεζοπορικού χάρτη της περιοχής της Κόνιτσας προχώρησε ο δήμος Κόνιτσας, ικανοποιώντας ένα μακροχρόνιο αίτημα των επαγγελματιών του τουρισμού και των επισκεπτών.

Στη μια όψη του χάρτη, σε κλίμακα 1:5000, αποτυπώνεται η πόλη της Κόνιτσας με τα τουριστικά της αξιοθέατα, μαζί με κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες και πλήθος χρηστικών πληροφοριών για τον επισκέπτη.

Στη δεύτερη όψη του χάρτη και σε κλίμακα 1:97000 αποτυπώνεται ο δήμος και πέρα από κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες, αποτυπώνονται πεζοπορικές διαδρομές και πλήθος δραστηριοτήτων που μπορεί κανείς να απολαύσει στο σύνολο σχεδόν του δήμου. Στόχος είναι η διευκόλυνση ενημέρωσης και η καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, η τουριστική προβολή και ανάδειξη των επιμέρους χαρακτηριστικών του τόπου.

Ο δήμος Κόνιτσας ευχαριστεί θερμά τους φωτογράφους Λάμπρο Ράπτη και Κωνσταντίνο Νικολόπουλο για τη δωρεάν παραχώρηση των φωτογραφιών, τα μέλη του ΕΟΣ Κόνιτσας Κωνσταντίνο Νικολόπουλο και Γιάννη Σταθόπουλο για τη βοήθεια τους, καθώς και την Αναπτυξιακή «Ήπειρος Α.Ε.» για την επιμέλεια του εντύπου.

Σχετικά άρθρα

Σε θερμή ατμόσφαιρα η ορκωμοσία στον Δήμο Κόνιτσας

Επιστροφή του Ανδρέα Παπασπύρου στον Δήμο Κόνιτσας

Γεωργία Χαλάτση

Σε ενίσχυση του ρεύματος από Ισραήλ προσδοκά ο Δήμος Κόνιτσας