ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έργα συντήρησης σε σχολικά συγκροτήματα

Στην έγκριση της μελέτης κατασκευής και των όρων δημοπράτησης για το έργο επισκευή και συντήρηση σχολικών συγκροτημάτων και των αθλητικών τους χώρων προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ιωαννιτών κατά την τελευταία της συνεδρίαση.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 300.000 ευρώ και οι εργασίες θα εκτελεστούν στα σχολικά συγκροτήματα των 1ου ΓΕΛ Ιωαννίνων, 8ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, 2ου Νηπιαγωγείου Ανατολής, 1ου Δημοτικού Σχολείου Ανατολής, 6ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, 7ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, 5ου ΓΕΛ Ιωαννίνων, Γυμνασίου Περάματος, 19ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων (αντικατάσταση στέγης), Πειραματικού Γυμνασίου Ιωαννίνων (Δομπόλη), 1ου ΕΚ Ιωαννίνων (πρώην Πολυκλαδικά), Νηπιαγωγείου Λογγάδων (ανακατασκευή WC), Δημοτικού Σχολείου Λογγάδων και Γυμνασίου Λογγάδων.
Η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε, επίσης, στην έγκριση της μελέτης κατασκευής και των όρων δημοπράτησης του έργου αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων στα Καρδαμίτσια. Η παρέμβαση αφορά την αναβάθμιση της πλατείας των Καρδαμιτσίων, στην οποία θα γίνει καθαρισμός του χώρου και αντικατάσταση της περίφραξης.

Σχετικά άρθρα

Προς διαμόρφωση η Λεωφόρος Γράμμου