ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

657 ιατρικές μπλούζες στο Νοσοκομείο «Γ. Χατζηκώστα» από τηνΤράπεζα Ηπείρου

Τις πρωτοβουλίες στήριξης και προστασίας της κοινωνίας και της δημόσιας υγείας της Ηπείρου συνεχίζει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, ενισχύοντας τη δωρεά της προς το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», με την προσφορά 657 αποστειρωμένων, χειρουργικών μπλουζών, που θα χρησιμοποιηθούν ως μέσο προστασίας από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου «Γ. Χατζηκώστα» Σπύρος Δερδεμέζης, σε συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Ιωάννη Βουγιούκα και τον εντεταλμένο εκτελεστικό σύμβουλο Βασίλη Τσουκανέλη, ευχαρίστησε τη διοίκηση της Τράπεζας για την επιπρόσθετη προσφορά υγειονομικού υλικού και τόνισε πως αποτελεί σημαντική ενίσχυση στην προσπάθεια κάλυψης των αυξημένων αναγκών του νοσοκομείου.
Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, η Τράπεζα Ηπείρου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με αρμόδιους φορείς για τον σχεδιασμό μέτρων και δράσεων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για την επανεκκίνηση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Σχετικά άρθρα

Προαιρετικό το rapid test για την είσοδο στο «Χατζηκώστα»

Πρεμιέρα απογευματινών χειρουργείων και στο «Χατζηκώστα»

Πιέζει ο χρόνος για άμεση δημοπράτηση