ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Λήξη συναγερμού στο “Χατζηκώστα”- Αρνητικό το δεύτερο δείγμα της 60χρονης

Αρνητικό στον κορωνοϊό ήταν το δεύτερο δείγμα της 60χρονης, η οποία είχε βρεθεί αρχικά θετική σε τεστ, στο οποίο υποβλήθηκε από ιδιωτικό κέντρο στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», όπου είχε προηγηθεί νοσηλεία της στην Παθολογική Κλινική.

Με δεδομένο ότι δεν είχαν παρουσιαστεί συμπτώματα στο προσωπικό, αλλά και το ότι αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα για όσους είχαν έρθει σε επαφή μαζί της, επιβεβαιώθηκε το σενάριο του ψευδώς θετικού δείγματος.
Αυτό, πάντως, που αξίζει να σημειωθεί είναι η παντελής απουσία ενημέρωσης από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου, αν και στο τελευταίο ενημερωτικό σημείωμα της Πέμπτης ναι μεν είχε ανακοινώσει ότι δε θα βγουν οι καθιερωμένες καθημερινές ενημερώσεις για το τριήμερο 1-3 Μαΐου, εκτός και αν προκύψει κάτι έκτακτο. Έκτακτο προέκυψε, ενημερωτικό δελτίο δεν υπήρξε. Άτυπα, πάντως, τον ρόλο αυτό ανέλαβε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιαννάκης, που πρόσφατα ορίστηκε μέλος του δ.σ. του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Σχετικά άρθρα

Άλλοθι για τα απογευματινά χειρουργεία οι λίστες αναμονής

Από τον Απρίλιο απογευματινά χειρουργεία και στο «Χατζηκώστα»

Γεωργία Χαλάτση

Ψυχιατρική ΠΓΝΙ: Αδυναμία εισαγωγής νέων περιστατικών λόγω κορωνοϊού

Ηπειρωτικός Αγών