ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Νοσοκομείο «Χατζηκώστα»- Νέος εξοπλισμός μέσω δωρεών

Τις θερμές του ευχαριστίες σε φορείς και εταιρείες για τις δωρεές του με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού εκφράζει ο διοικητής του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα».

Οι ευχαριστίες απευθύνονται προς την περιφέρεια Ηπείρου για την διάθεση ποσού 68.000 ευρώ για αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ένα βιντεοβροχοσκόπιο, δυο τροχήλατα τρόλεϊ, δύο αεροστρώματα για κλίνες Μ.Ε.Θ. κ.ά), την ΠΕΔ Ηπείρου για την διάθεση ποσού 12.000 ευρώ για αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων για τη δωρεά φορητού αναπνευστήρα αξίας 10.000 ευρώ, το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για την αγορά ενός face cradle για τη Μ.Ε.Θ., τον O.A.E.E. για τη δωρεά δυο τροχήλατων οξυμέτρων– πιεσομέτρων, την Αθηναϊκή Ζυθοποιία για τη διάθεση ατομικών μερίδων εμφιαλωμένου νερού, καθώς και τις εταιρείες Άγιος Νικόλαος (Αφοί Πιτούλη Ξεν/κη) για τη δωρεά ιματισμού, Energean Oil για τη δωρεά 72 προσωπίδων με τη συνδρομή του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Fab Lab για τη δωρεά 50 προσωπίδων, Viozois για τη δωρεά ενός σετ χειρουργικών εργαλείων, Hygienefresh για τη δωρεά 30 σετ αντισηπτικών συμπεριλαμβανομένου συσκευής φωτοκύτταρου και Kleeman για τη δωρεά μιας κλίνης Μ.Ε.Θ.
Όπως αναφέρει ο διοικητής του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» Σπύρος Δερδεμέζης, η διοίκηση βρίσκεται στη διαδικασία υλοποίησης αγοράς του εξοπλισμού, ο οποίος σύντομα θα τεθεί στην διάθεση των τμημάτων, προσφέροντας ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας.

Σχετικά άρθρα

Προαιρετικό το rapid test για την είσοδο στο «Χατζηκώστα»

Πρεμιέρα απογευματινών χειρουργείων και στο «Χατζηκώστα»

Πιέζει ο χρόνος για άμεση δημοπράτηση