ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισέ το» μας καλεί ο ΟΚΠΑΠΑ

Κάλεσμα συμμετοχής στην κοινωνική δράση «Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισέ το σε κάποιον που το έχει ανάγκη» απευθύνει στους πολίτες ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας- Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) του δήμου Ιωαννιτών.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου παρέχει σε ωφελούμενα άτομα, εκτός από είδη πρώτης ανάγκης, κυρίως τρόφιμα και μη ευπαθή προϊόντα όπως καθαριστικά και είδη υγιεινής, και μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη οικιακής χρήσης, παιχνίδια, βιβλία κ.ά., με την προϋπόθεση πως έχουν ελεγχθεί και βρίσκονται σε καλή κατάσταση.
Αν, λοιπόν, κάποιος πολίτης διαθέτει αντικείμενα (όπως κρεβάτια, στρώματα, παιδικά είδη όπως: παιδικά καρότσια, κούνιες,) μεταχειρισμένα έπιπλα που δεν χρησιμοποιεί πλέον ή ηλεκτρικές συσκευές / μικροσυσκευές (ραδιόφωνα, συσκευές σιδερώματος κ.ά.) σε καλή κατάσταση ή οτιδήποτε άλλο δεν του είναι πλέον ωφέλιμο, μπορεί να τα χαρίσει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Ανάγκες υπάρχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όμως τις κρίσιμες και δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε, ο ΟΚΠΑΠΑ επισημαίνει ότι η ανάγκη είναι ακόμα μεγαλύτερη και αυτό αποτυπώνεται καθημερινά στη πληθώρα τηλεφωνημάτων που δέχεται η έκτακτη τηλεφωνική γραμμή 15420 του δήμου.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται στο γραφείο 126 του ΚΕΠΑΒΙ (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11) και λειτουργεί καθημερινές από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2651361402 και 2651030504.

Σχετικά άρθρα

Ένας ακόμη βανδαλισμός σε βρεφονηπιακό σταθμό

Κάλεσμα για συνδρομή στους πληγέντες από τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Στόχος βανδαλισμού ο 5ος Βρεφονηπιακός Σταθμός