Φωτογραφία αρχείου
ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Άνοιξαν το καφενείο στους Πάδες και συνελήφθησαν

Δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, καθώς διαπιστώθηκε να λειτουργούν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων.

Πρόκειται για τους υπεύθυνους καφενείου- παντοπωλείου στους Πάδες Κόνιτσας, στο οποίο, στη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, αργά το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκαν τρεις πελάτες.

Συνολικά την Τρίτη, σε όλη τη χώρα, βεβαιώθηκαν εννέα παραβάσεις και συνελήφθησαν ισάριθμα άτομα για λειτουργία καταστημάτων παρά τη σχετική απαγόρευση, ενώ από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 318 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 326 άτομα.
Εντατικοί συνεχίζουν να είναι και οι έλεγχοι για άσκοπες μετακινήσεις και την Τρίτη βεβαιώθηκαν 2.561 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια, εκ των οποίων 81 στην Ήπειρο. Από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, έχουν βεβαιωθεί 13.195 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Σχετικά άρθρα

Επανέρχονται οι συστάσεις για χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους

Γεωργία Χαλάτση

«Επιμένει» να μας ταλαιπωρεί ο κορωνοϊός

Η επείγουσα φάση έληξε, ο κορωνοϊός παραμένει

Γεωργία Χαλάτση