ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Μέτρα για τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο

Τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται, εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από τον κορωνοϊό, συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε το πρωί με τους εργαζόμενους της πρωινής βάρδιας του εργοταξίου ο γενικός γραμματέας του δήμου Βασίλης Ζωγράφος, ενώ με τους εργαζόμενους της νυχτερινής βάρδιας συναντήθηκε χθες ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, οι εργαζόμενοι του δήμου δείχνουν υψηλό βαθμό υπευθυνότητας και εκτελούν με μεγάλο ζήλο τα καθήκοντά τους και σε αυτό το δύσκολο διάστημα. Πρόκειται, άλλωστε, για νευραλγικές υπηρεσίες που αφορούν την υγεία όλων, την εικόνα της πόλης και τη βελτίωση της καθημερινότητας.
Ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Ζωγράφος συζήτησαν τα επιπλέον μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν, ενώ τονίστηκε ότι υπάρχουν όλα τα απαραίτητα υλικά προστασίας, όπως μάσκες, γάντια και αντισηπτικά και συζητήθηκε η κατανομή τους ανά εργαζόμενο, απορριμματοφόρο και πλήρωμα οχήματος. Οι εργαζόμενοι συζήτησαν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και καταγράφηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν.
Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν, επίσης, για τους τρόπους απολύμανσης του εργοταξίου, όπως και για την απολύμανση που πρέπει να γίνεται στις καμπίνες των απορριμματοφόρων, αλλά και για τις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων, στο Ελευθεροχώρι, οι οποίες έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυτό το διάστημα.

Σχετικά άρθρα

Βούληση για πιο στενή συνεργασία

Προσδοκίες για αύξηση επισκεπτών από την Κύπρο

Τη δέσμευση για ημικόμβο στο Δρίσκο χαιρετίζει ο Δήμος Ιωαννιτών