ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Κίνημα Αλλαγής- Αναβολή στη Συνδιάσκεψη λόγω κοροναϊού

Θύμα του κοροναϊού έπεσε η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 14 και 15 Μαρτίου.

Με απόφαση της προέδρου του κόμματος Φώφης Γεννηματά, αναβάλλεται για μετά το Πάσχα, σε χρόνο που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Κατά συνέπεια αναβάλλονται και οι προγραμματισμένες περιφερειακές συνδιασκέψεις, όπως η εκδήλωση με θέμα «Η προοδευτική αντίληψη για τη νέα εποχή. Ο δρόμος της σοσιαλδημοκρατίας», η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Grand Serai, με ομιλητή τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Κώστα Σκανδαλίδη.
«Η αναβολή που το αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης του Κινήματος μας για την προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλει, δίνει σε όλους τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση τη δουλειά μας για την πραγματοποίηση μιας Συνδιάσκεψης, που θα αποτελέσει σταθμό στη διαμόρφωση της ισχυρής, αυτόνομης, σύγχρονης, ιδεολογικής και πολιτικής μας ταυτότητας. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μετά το Πάσχα, σε χρόνο που θα ανακοινωθεί με νεώτερη ανακοίνωση μας», σημειώνεται σε ανακοίνωση της Περιφερειακής Επιτροπής Ηπείρου του Κινήματος Αλλαγής.

Σχετικά άρθρα

Το ενδιαφέρον στις εκλογές για τη Νομαρχιακή Επιτροπή

Χωρίς τεχνητά διλήμματα και εγκλωβισμούς προχωρά το ΚΙΝ.ΑΛ.

Κίνημα Αλλαγής – Εκδήλωση αυτοοργάνωσης με ομιλητή τον Ν. Χριστοδουλάκη