ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Φρούτα και λαχανικά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Δίπλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιωαννιτών στέκονται οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών, στηρίζοντας τις κοινωνικές δομές του δήμου και παράλληλα τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Μια κίνηση ανθρωπιάς και προσφοράς έγινε από τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς στους Αμπελοκήπους, οι οποίοι προσέφεραν φρούτα και λαχανικά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Οι παραγωγοί και ο πρόεδρός τους Σταύρος Κατσανός τόνισαν ότι οι άνθρωποι του μόχθου βρίσκονται πάντα δίπλα σε όσους έχουν μεγάλες ανάγκες, στηρίζοντας πρωτοβουλίες και δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης, και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από το ενδιαφέρον του δήμου για την αναβάθμιση των Λαϊκών.
Ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Βασίλης Βλέτσας ευχαρίστησε εκ μέρους της δημοτικής αρχής τους παραγωγούς και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η πρωτοβουλία τους θα βρει κι άλλους μιμητές. Σημείωσε ότι ήδη έχουν γίνει παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των λαϊκών και την επίλυση προβλημάτων που χρόνιζαν, οι οποίες θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.
Ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου εξήρε την κίνηση αυτή και αναφέρθηκε στη συνέργεια δήμου, οργανισμού και άλλων φορέων με στόχο την ενημέρωση των παραγωγών για την ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων.

Σχετικά άρθρα

Προσφορά αγάπης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ξεκινά ξανά η συλλογή ρούχων και παπουτσιών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από την «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα»