ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Θετική γνωμοδότηση για προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα

Σε γόνιμο κλίμα που κατέληξε σε ομόφωνες γνωμοδοτήσεις για το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του δήμου Πωγωνίου.

Η συνεδρίαση χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη συμμετοχή κατοίκων και εκπροσώπων φορέων και σωματείων της περιοχής και τις καίριες τοποθετήσεις τους επί των θεμάτων πριν την τελική γνωμοδότηση.

Την Επιτροπή Διαβούλευσης καλωσόρισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πωγωνίου Χρήστος Γκόγκος που αναφέρθηκε στο ρόλο και τα καθήκοντα των μελών επισημαίνοντας ότι η μεγάλη συμμετοχή αποδεικνύει πως υπάρχει ενεργός διάθεση για τα κοινά.

Το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του δήμου Πωγωνίου εισηγήθηκε ο δήμαρχος Κώστας Καψάλης, ευχαριστώντας παράλληλα τους παρευρισκομένους για το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης. Ο κ. Καψάλης χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ρεαλιστικό, ενώ σε ό,τι αφορά το τεχνικό πρόγραμμα σημείωσε ότι καταρτίστηκε με βάση τις ανάγκες όλων των Τοπικών Κοινοτήτων.

Στην πρώτη συνεδρίαση παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Μιχάλης Σιούτης, Θανάσης Φωτίου και Νίκος Γαλίτσης, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Γρηγόρης Μποντίνης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Νικόπουλος, Ειρήνη Νατσίκου και Γεώργιος Σκόρδος.

Σχετικά άρθρα

Με πανηγυρικό τρόπο η ολοκλήρωση της αδελφοποίησης

«Προϋπολογισμός ανάγκης» στην εξάντληση των χρονικών περιθωρίων

Έτοιμος για τις αυξημένες ευθύνες ο Δήμος Πωγωνίου

Ηπειρωτικός Αγών