ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Με ικανοποιητική συμμετοχή η αιμοδοσία του ΟΚΠΑΠΑ

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία του οργάνωσε το ΚΕΠ Υγείας του ΟΚΠΑΠΑ, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, το πρωί της Παρασκευής στην ισόγεια αίθουσα του δημαρχείου.

Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι προσήλθαν περισσότερα από 20 άτομα, οι οποίοι αιμοδότησαν, ενώ αρκετοί ήταν και αυτοί που θέλησαν να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.
«Η προσφορά αίματος είναι απαραίτητη και μέσα από τον ΟΚΠΑΠΑ προσπαθούμε να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε στους συμπολίτες μας. Μία φιάλη αίμα μπορεί να σώσει μία ανθρώπινη ζωή», σημείωσε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Οργανισμού Δημήτρης Πάνου.
Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ εξήρε την πρωτοβουλία, τονίζοντας ότι ο ΟΚΠΑΠΑ αποτελεί τον βραχίονα της κοινωνικής πολιτικής του δήμου. «Η πρωτοβουλία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η αιμοδοσία είναι μία υποδειγματική πράξη προσφοράς και είναι πολύ σπουδαίο να έχουμε διαθέσιμο αίμα για όσους έχουν ανάγκη», τόνισε.

Σχετικά άρθρα

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής

Στη μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου

Ένας ακόμη βανδαλισμός σε βρεφονηπιακό σταθμό