ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Σε Πολυδύναμο, ΤοΜΥ και ΚΕΘΕΑ ο Ανδρέας Ξανθός

Σειρά επισκέψεων σε δομές υγείας των Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει ο τέως υπουργός Υγείας και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος θα βρίσκεται αύριο Παρασκευή στα Γιάννενα, με αφορμή την παρουσία του σε εκδήλωση του τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Ιωαννίνων.

Στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί το Πολυδύναμο Κέντρο αντιμετώπισης της κρίσης των χρηστών Ναρκωτικών και του Αλκοολισμού στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» και θα ακολουθήσουν επισκέψεις στις 11.30 το πρωί στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων, στις 12.30 το μεσημέρι στην 1η ΤΟΜΥ και στις 2.30 το μεσημέρι στο ΚΕΘΕΑ Ηπείρου. Στις 1.30 το μεσημέρι ο κ. Ξανθός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων (Πουλίτσα 1).
Στις 6 το απόγευμα, στα Λιθαρίτσια, θα πραγματοποιηθεί η ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Η υπεράσπιση του καθολικού δικαιώματος στην Υγεία. Προτεραιότητες και προκλήσεις για την Αριστερά» με ομιλητές τον τέως υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, τον συντονιστή του τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Καλαρά και τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας, μέλος του τμήματος Υγείας του κόμματος Γιώργο Γιαννόπουλο.

Σχετικά άρθρα

Αλλαγή σελίδας, με πολλές μάχες μπροστά

«Ήρθα για να μείνω», δηλώνει ο Στ. Κασσελάκης

«Αρχηγική εμφάνιση» με οξύ αντιπολιτευτικό λόγο