ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Επίθεση με πέτρες στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Στόχος επίθεσης με πέτρες έγινε το κτίριο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, στις 4 περίπου τα ξημερώματα. Άγνωστο άτομο ή άτομα πέταξαν πέτρες και έσπασαν πέντε παράθυρα στο γραφείο του προέδρου, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκαν τρέχοντας προς το Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες».

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογη επίθεση είχε σημειωθεί και πριν λίγες ημέρες, την παραμονή της επίσκεψης του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στα Γιάννενα. Το γεγονός αυτό οδηγεί στην εκτίμηση πως η νέα επίθεση μπορεί να συνδέεται με τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία και γίνονται έρευνες για τυχόν ανεύρεση δακτυλικών αποτυπωμάτων ή αν έχει καταγραφεί κάποιος από τους δράστες από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στην γύρω περιοχή.

«Η αντικοινωνική αυτή συμπεριφορά δείχνει έλλειμμα παιδείας και αντικατοπτρίζει ανθρώπους που υπερβαίνουν κάθε όριο λογικής», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, ενώ ο πρόεδρός του Δημήτρης Δημητρίου καταδικάζει τους επαναλαμβανόμενους βανδαλισμούς και δηλώνει απερίφραστα πως το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να εργάζεται αδιάκοπα για την ανάπτυξη και προστασία της επιχειρηματικότητας, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο για μια καλύτερη κοινωνία .

Σχετικά άρθρα

Πλατφόρμα προβολής και διασύνδεσης από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Βήμα για την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων η παρουσία στη ΔΕΘ

Ένα «ταξίδι» στις γεύσεις του τόπου μας