ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Ιωάννινα_2023»- Χρεώνει το «ναυάγιο» στην παράταξη Ελισάφ

Στην πλευρά της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» επιρρίπτει η παράταξη «Ιωάννινα_2023» το «ναυάγιο» στον διάλογο για επίτευξη συνεργασίας, όπως προκύπτει σε δελτίο τύπου μετά τη συνεδρίαση της ολομέλειας της παράταξης την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, στη συνέλευση καταδείχθηκαν και έγιναν εμφαντικά αποδεκτά «η ορθότητα των χειρισμών και η πληρότητα της κατατεθείσας, από την παράταξη “Ιωάννινα_2023», πρότασης συνεργασίας προς τον δήμαρχο, η οποία συνοδευόταν από λεπτομερές και αναλυτικό σχέδιο μνημονίου συνεργασίας», καθώς και «η αναβλητικότητα για την επιτυχή έκβαση των συνομιλιών, που προήλθε από τους τακτικισμούς, την αοριστία των θέσεων και προθέσεων, καθώς και τις προειλημμένες, σε άγνωστο σε μας χρόνο, διάφορες δεσμεύσεις του δημάρχου, σε αντιδιαστολή με την ορθολογική και ρεαλιστική κατάθεση των θέσεων και της στάσης της παράταξης μας».
Στο δελτίο τύπου διαφαίνεται, εξάλλου, ο στόχος της παράταξης της Τατιάνας Καλογιάννη να διεκδικήσει τον δήμο Ιωαννιτών την επόμενη τετραετία. Η επικεφαλής της παράταξης δεσμεύθηκε για την κατάθεση της οριστικής μορφής του υπό εκπόνηση οργανογράμματος και του κανονισμού λειτουργίας της παράταξης, στο άμεσο προσεχές διάστημα, ώστε να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις της παράταξης οργανωμένα και μεθοδικά προς την κατεύθυνση τόσο της άσκησης υπεύθυνης αντιπολίτευσης, όσο και της συστηματικής επαφής της παράταξης με τους δημότες.
«Η παράταξη, ως η μοναδική και νέα παράταξη που εκπροσωπεί τις δυνάμεις της προόδου και της δημιουργίας στον δήμο μας, θα τιμήσει και τους ψηφοφόρους που την εμπιστεύθηκαν, και θα καταδεικνύει συνεχώς τα ανταγωνιστικά της χαρακτηριστικά σε όλους όσοι επιθυμούν την αλλαγή της φυσιογνωμίας και της λειτουργίας του δήμου μας», αναφέρεται. Κατά τα άλλα, τονίζεται η «αξιομνημόνευτη συμμετοχή των μελών» και ότι η συνέλευση διεξήχθη «σε ενωτικό κλίμα –ενδεικτικό και υποθήκη για την εξέλιξη της μεγάλης κοινωνικά ανταπόκρισης παράταξης».
Τέλος, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου, η παράταξη «Ιωάννινα_2023» εύχεται στους μαθητές, τους διδάσκοντες και τις οικογένειές τους να είναι υγιείς και να εργάζονται και να συνεργάζονται με επιδίωξη την πνευματική καλλιέργεια, τη σωματική ευρωστία και την κοινωνική πρόοδο.

Σχετικά άρθρα

ΑΣΔΣΑ Ηπείρου: Προμηνύεται δύσκολη η… συμβίωση

Αποστόλης Τζελέτας

Τ. Καλογιάννη: Εκτίμηση για τους κ.κ. Νάτση, Πατσούρα και Παπαχρήστο

Κάλεσμα συμμετοχής και αγώνα για τον δήμο του 2030