ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Θέλουν ακόμη χρόνο οι ζυμώσεις

Την κατάθεση ενός συγκεκριμένου πλαισίου συνεργασίας αναμένει η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» από την παράταξη του νεοεκλεγέντος δημάρχου Μωυσή Ελισάφ, προκειμένου συλλογικά να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ιωαννίνων, που είχε ο νυν δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, μετά από πρόσκληση που απηύθυνε ο πρώτος. Στη συνάντηση, που έγινε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, συμμετείχαν και αρκετοί από τους προσφάτως εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους των δύο παρατάξεων.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επόμενη δημοτική περίοδο, με τον κ. Μπέγκα να τονίζει πως φιλοσοφία της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα» είναι, οι όποιες εξελίξεις ακολουθήσουν, να γίνουν προς όφελος του δήμου.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σημείωσε ότι η παράταξή του απέδειξε στην πράξη, ως δημοτική αρχή, πως πολιτικά, αλλά κυρίως ουσιαστικά είναι υπέρμαχος των συνεργασιών και συνεργειών, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, με στόχο τη δημιουργία της απαραίτητης και κρίσιμης δυναμικής, που απαιτείται για την επίτευξη μικρών και μεγάλων στόχων.

Ο κ. Μπέγκας και τα μέλη της νέας δημοτικής ομάδας της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα», ζήτησαν, πέραν των γενικών προθέσεων που διατυπώθηκαν εκ μέρους της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή», να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις – πλαίσιο συνεργασίας.

Από την πλευρά της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» αναμένεται να υπάρξει συνολική τοποθέτηση, εφόσον ολοκληρωθούν οι επαφές με όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σχετικά άρθρα

Μεγαλεπήβολοι στόχοι για τη γιαννιώτικη αργυροτεχνία

Αποστόλης Τζελέτας

Εγγυάται το plan b για το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας

Επί τάπητος η συνεργασία με δήμους της Αλβανίας