ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Μ-Λ ΚΚΕ- Βλέπει προσπάθεια εκφοβισμού πίσω από τον νέο βανδαλισμό

Αντικείμενο βανδαλισμού έγινε για τρίτη φορά το εκλογικό περίπτερο του Μ-ΛΚΚΕ στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, καθώς άγνωστα άτομα έσκισαν τα αναρτημένα χαρτόνια του περιπτέρου και τα πανό, ενώ γίνεται λόγος και για καταστροφή του προεκλογικού του διαφημιστικού υλικού σε όλη την πόλη, με την καθαίρεση πανό και το σκίσιμο αφισών.

Μάλιστα, σημειώνει πως υπάρχει συγκεκριμένη στοχοποίηση του Μ-Λ ΚΚΕ και δεν πρόκειται για μια απλή ενέργεια βανδαλισμού, καθώς στον χώρο της κεντρικής πλατεία3ς υπάρχουν και άλλα εκλογικά περίπτερα, τα οποία έμειναν ανέγγιχτα.
«Φαίνεται ότι το περίπτερο του Μ-Λ ΚΚΕ ενόχλησε τους φασιστικούς, ακροδεξιούς κύκλους και όχι μόνο της πόλης. Τούς ερεθίζει το χρώμα του προεκλογικού υλικού φαίνεται», αναφέρεται σε σχόλιο για το νέο κρούσμα βανδαλισμού, δηλώνοντας πως τα μέλη του δεν πτοούνται από τέτοιου τύπου φασιστικές ενέργειες και με την παρουσία τους θα υπερασπιστούν το δικαίωμα της προβολής των θέσεων και απόψεών τους. «Τα συγκεκριμένα περιστατικά για μας μόνο τυχαία δεν είναι και έχουν ως στόχο ακριβώς τον εκφοβισμό και τη φίμωση μας και ιδιαίτερα των δυνάμεων της αντίστασης και του αγώνα. Σε ό,τι μας αφορά, ξεκαθαρίζουμε πως το Μ-Λ ΚΚΕ θα συνεχίσει την προεκλογική του μάχη για να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται η φωνή της πραγματικής αριστεράς και των κομμουνιστών», καταλήγει η ανακοίνωση της Κ.Ο. Γιαννίνων του Μ-Λ ΚΚΕ.

Σχετικά άρθρα

Ένας ακόμη βανδαλισμός σε βρεφονηπιακό σταθμό

Στόχος βανδαλισμού ο 5ος Βρεφονηπιακός Σταθμός

Αναζητώντας τον… συμβολισμό

Γιώργος Απηλιώτης