ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Μια απρόσμενη συνάντηση με την πρόεδρο!

Και τα Γιάννενα αποτέλεσαν σταθμό στο σημερινό οδοιπορικό της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, αλλά μόνο για ξεκούραση, καθώς το πρόγραμμά της δεν περιελάμβανε συναντήσεις.

Η κ. Γεννηματά βρέθηκε το πρωί στην Πάτρα και στη συνέχεια έκανε σύντομες επισκέψεις σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο. Πριν μεταβεί στην Ηγουμενίτσας, όπου συναντήθηκε στις 6.30 το απόγευμα με τους υποψήφιους βουλευτές στον νομό Θεσπρωτίας και στη συνεχεία περιόδευσε στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσει με
τους επαγγελματίες και απλούς πολίτες, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. βρέθηκε στα Γιάννενα, επιλέγοντας να ξεκουραστεί στο ξενοδοχείο Du Lac.
Η έλευσή της στα Γιάννενα δεν ήταν γνωστή ούτε στα τοπικά στελέχη του κόμματος, τα οποία άφηναν μια πιθανότητα να βρίσκεται το βράδυ στα Γιάννενα, για να επιστρέψει αεροπορικώς στην Αθήνα.
Η μόνη που την εντόπισε, τυχαία όπως ανέφερε, ήταν η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων του ΚΙΝ.ΑΛ. Κατερίνα Σαραντοπούλου- Πρέντζα, η οποία της συστήθηκε ως η νεότερη υποψήφια βουλευτής του ψηφοδελτίου στον νομό. Και όπως έγραψε και η ίδια, «τα τυχαία είναι και τα πιο ωραία».

Σχετικά άρθρα

Το ενδιαφέρον στις εκλογές για τη Νομαρχιακή Επιτροπή

Χωρίς τεχνητά διλήμματα και εγκλωβισμούς προχωρά το ΚΙΝ.ΑΛ.

Ανεβάζει στροφές με «όχημα» την αυτοοργάνωση

Αποστόλης Τζελέτας