ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Ασφαλείς» επιλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Ν. Ιωαννίνων

Σε… ασφαλείς επιλογές, έτσι ώστε να μην ανοίξουν περισσότερες πληγές από αυτές που άφησαν πίσω τους οι αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες μεταξύ των τεσσάρων βουλευτών, προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιό του στον νομό Ιωαννίνων.

Έτσι, εκτός των νυν βουλευτών Χρήστου Μαντά, Μερόπης Τζούφη, Γιάννη Στέφου και Γιάννη Καραγιάννη, ξανά στο ψηφοδέλτιο θα βρεθεί ο Άρης Σπέγγος, συντονιστής της Ν.Ε. Ιωαννίνων και πρώτος σε σταυρούς περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη το «Κοινό των Ηπειρωτών», η υποψήφια ευρωβουλευτής Όλγα Νάσση και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Φανή Κουμπλομάτη- Αναγνώστου. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κανένα μέλος από τους ανένταχτους στην «Προοδευτική Συμμαχία», παρά τις περί του αντιθέτου εκτιμήσεις.
Στον νομό Άρτας υποψήφιοι θα είναι εκ νέου η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και ο βουλευτής Βασίλης Τσίρκας, καθώς και οι Γρηγόρης Βλάρας, Ελπίδα Μπέκα και Δημήτρης Τάτσης. Στον νομό Θεσπρωτίας την επανεκλογή του θα διεκδικήσει ο Μάριος Κάτσης και συνυποψήφιοί του θα είναι οι Νίκη Κάτσιου, Κωνσταντίνος Κοτζαπαναγιώτου και Αγγελική Προβιδάκη.
Τέλος, στον νομό Πρέβεζας θα είναι υποψήφιοι ο υφυπουργός Εργασίας Κώστας Μπάρκας και οι Σπύρος Βελέντζας, Χριστίνα Κριτσιμά και Γεωργία Μπότζιου.

Σχετικά άρθρα

Αλλαγή σελίδας, με πολλές μάχες μπροστά

«Ήρθα για να μείνω», δηλώνει ο Στ. Κασσελάκης

Πιο δυνατή φωνή ο στόχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ηπείρου»