ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

Θ. Μπέγκας: “Συνεχίζουμε με το χαμόγελο”

Σε μία λιτή δήλωση περιορίστηκε ο δήμαρχος Ιωαννίνων, επικεφαλής της παράταξης "Ενότητα Πολιτών -Νέα Γιάννενα" Θωμάς Μπέγκας, μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος του β' γύρου των εκλογών.

Απευθυνόμενος στις Γιαννιώτισσες και τους Γιαννιώτες, τόνισε: “Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ό,τι κι αν επέλεξαν να ψηφίσουν. Επειδή είχαμε μεγάλα ποσοστά αποχής, θέλω να απευθυνθώ και σε όσους επέλεξαν να μη συμμετάσχουν στις εκλογές και να πω για άλλη μια φορά ότι η συμμετοχή είναι καθήκον μας. γιατί θωρακίζει τη Δημοκρατία μας.

Ένας όμορφος και δύσκολος εκλογικός αγώνας έφτασε στο τέλος του. Δώσαμε τον αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια. Οι συμπολίτες μας ανέδειξαν την παράταξή μας πρώτη δύναμη και τη μεγαλύτερη παράταξη μέσα στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Σήμερα, μας τίμησε με την ψήφο του το μισό εκλογικό σώμα των συμπολιτών μας και τους ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου. Θα είμαστε παρόντες, όπως ήμασταν πάντα. Συγχαρητήρια στον αποψινό νικητή των εκλογών Μωυσή Ελισάφ. Συνεχίζουμε με χαμόγελο”.

Σχετικά άρθρα

Μ. Κεφάλα: «Η βία δεν είναι ποτέ ανεκτή»

Συμφωνία για συνέργειες στην τουριστική προβολή

Γεωργία Χαλάτση

Σε αναζήτηση νέας στέγης για τη Β’ τοπική διεύθυνση του ΕΦΚΑ