ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

Θ. Μπέγκας: “Προχωρούμε προς τη νίκη των θετικών δυνάμεων”

Με μία ιδιαίτερα σκληρή δήλωση απάντησε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας στην αναφορά του Μωυσή Ελισάφ ότι ένα ποσοστό που ξεπερνά το 70% των πολιτών απέρριψε την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Ο κ. Μπέγκας ευχαρίστησε τους πολίτες για το ότι ανέδειξαν την “Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα” πρώτη δύναμη και με διαφορά, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της δήλωσης αφορούσε τον Μ. Ελισάφ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και ανέδειξαν την παράταξή μας πρώτη δύναμη σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Τους ευχαριστώ γιατί μας ανέδειξαν νικητές -και με διαφορά- στον πρώτο γύρο των εκλογών.

Θέλω επίσης να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους επικεφαλής και τους υποψηφίους των παρατάξεων που έδωσαν έναν ευγενή αγώνα, αλλά αυτός δεν στάθηκε αρκετός ώστε να τους θέσει στην κρίση του λαού στον δεύτερο γύρο.

Ο δεύτερος των σημερινών εκλογών, ο κ. Μωυσής Ελισάφ, με δηλώσεις του πριν καν εκδοθούν τα αποτελέσματα των εκλογών, φανέρωσε τον πραγματικό του εαυτό.

Σε μια κρίση μεγαλείου, έσπευσε να αυτοαναγορευθεί εκπρόσωπος του 70% των ελεύθερων και σκεπτόμενων δημοτών του δήμου Ιωαννιτών.

Ευτυχώς οι πολίτες αντιλαμβάνονται έγκαιρα.

Ευτυχώς πολλές και ισχυρές παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας αντιλαμβάνονται επίσης έγκαιρα, ποιά είναι η πραγματική νοοτροπία του κ. Ελισάφ.

Αν φέρεται έτσι σήμερα που είναι ο ηττημένος, είναι εύκολο να φανταστούμε πως θα εκφραζόταν αν ήταν στη θέση μου. Δηλαδή, αν ήταν ο νικητής των σημερινών εκλογών.

Από αύριο με σύνεση, με ανοιχτή σκέψη και εποικοδομητικές συνεργασίες σε όλο το εύρος της κοινωνίας, θα προχωρήσουμε στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

Ευελπιστούμε πως οι μόνοι αρμόδιοι, δηλαδή οι δημότες, στις 2 Ιούνη θα μας εμπιστευθούν ξανά στην πρώτη θέση. Θα μας εμπιστευθούν την ευθύνη να συνθέσουμε και όχι να διαιρέσουμε τις δυνάμεις του δήμου μας.

Αδιαφορούμε παγερά για τη νοοτροπία του κ. Ελισάφ και προχωρούμε προς τη νίκη των θετικών δυνάμεων του δήμου μας.

Ο κ. Μπέγκας έκλεισε την ομιλία του αναφωνώντας “Μαζί για τη νίκη”, υψώνοντας τη σφιγμένη γροθιά του.

Σχετικά άρθρα

Άλλα συμφώνησαν, αλλιώς τους προέκυψαν

Αποστόλης Τζελέτας

Βούληση για πιο στενή συνεργασία

Λαμπρή (παρά την αφρικανική σκόνη) η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας