ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

Με αισιοδοξία για μεγάλη νίκη

Με ομιλία του δημάρχου Θωμά Μπέγκα στον Κατσικά, την έδρα της εκλογικής περιφέρειας Παμβώτιδας, ολοκληρώνει σήμερα το βράδυ την προεκλογική της εκστρατεία η παράταξη «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα».

Η εκδήλωση έρχεται σε συνέχεια της χθεσινής κεντρικής πολιτικής ομιλίας του Θωμά Μπέγκα στην πλατεία Μαβίλη, όπου ζήτησε καθαρή εντολή πρωτιάς και συνεργασίας.
Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος βρέθηκε στο Νησί, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Γκέκα, που εκλέγεται στο Νησί, τη δημοτική σύμβουλο και εκ νέου υποψήφια Αλέκα Βακαλοπούλου και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Αγγελική Αγγέλη και Γιάννη Παρδάλη.
Ο δήμαρχος, τον οποίο υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Νησιού Άρης Λιούμπος, συνομίλησε με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες του Νησιού και τους ανέπτυξε τα έργα που ολοκληρώθηκαν σε αυτή τη δημοτική περίοδο, τα οποία αφορούν τόσο την αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους όσο και στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τα Γιάννενα.
«Η δημοτική αρχή, αυτά τα πέντε τελευταία χρόνια, έστρεψε το βλέμμα της στο Νησί και το βοήθησε σημαντικά. Έργα που αφορούν την καθημερινότητα, όπως οι λαμπτήρες LED και η ανακατασκευή των δρόμων και των πεζοδρομίων, συνδυάστηκαν με τη στοχευμένη προβολή των Ιωαννίνων και του Νησιού ειδικότερα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την τουριστική άνοδο που βιώνει το Νησί, και είμαστε σίγουροι ότι ο δήμαρχος και τη νέα περίοδο θα ανταποκριθεί στις ανάγκες μας», τόνισε δε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κ. Γκέκας.

Σχετικά άρθρα

Μεγαλεπήβολοι στόχοι για τη γιαννιώτικη αργυροτεχνία

Αποστόλης Τζελέτας

Εγγυάται το plan b για το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας

Επί τάπητος η συνεργασία με δήμους της Αλβανίας