ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

«Γιάννενα Τώρα»: Κατέθεσαν ψηφοδέλτιο και ετοιμάζονται για εκδήλωση

Με την κατάθεση του ψηφοδελτίου για τη συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές, εισήλθε η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» στην τελική ευθεία της προεκλογικής της εκστρατείας.

Το ψηφοδέλτιο, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, αποτελείται από δημότες του δήμου Ιωαννιτών, ενεργούς πολίτες στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, με τη δική του, ξεχωριστή προσφορά ο καθένας.
Μετά την κατάθεση, ο επικεφαλής της παράταξης Άρης Μπαρτζώκας ανέφερε σε γραπτή του δήλωση: «Όλοι γνωρίζετε ότι για πέντε χρόνια ασκήσαμε τα καθήκοντά μας με ήθος, συνέπεια και ρεαλισμό, γεγονός που αναγνωρίστηκε από όλες τις δημοτικές παρατάξεις. Αυτή τη φορά προχωρούμε ακόμη περισσότεροι, ακόμη πιο έμπειροι, πιο ισχυροί και με την εμπειρία να μας συνοδεύει. Σήμερα ζητούμε την ψήφο των συνδημοτών μας για να προχωρήσουμε μαζί στην υλοποίηση του προγράμματός μας, για να δημιουργήσουμε τον δήμο που μας αξίζει».
Με την ευκαιρία, απεύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στην εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού και του προγράμματος της παράταξης την Τετάρτη 8 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Du Lac.

Σχετικά άρθρα

Ο Άρης Μπαρτζώκας νέος πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Ηπειρωτικός Αγών

O Άρης Μπαρτζώκας νέος Γραμματέας της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή»

Με ισχυρά επιχειρήματα στον διάλογο η ΕΔΕΥΑ