dav
Αίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές ΕκλογέςΕπικαιρότητα

Διαχρονική στήριξη στο ΚΕΘΕΑ Ήπειρος

Με επίσκεψη στο ΚΕΘΕΑ Ήπειρος συνέχισε την προεκλογική του δραστηριότητα ο δήμαρχος Ιωαννίνων, επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος συναντήθηκε με τον υπεύθυνο της δομής Γιάννη Παπαχρήστου και εργαζόμενους, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με μέλη της θεραπευτικής κοινότητας.

Ο κ. Μπέγκας τόνισε την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με το ΚΕΘΕΑ, καθώς και τη βοήθεια που παρέχει ο δήμος, ειδικά την τελευταία τετραετία, τόσο στο ίδιο, όσο και γενικότερα σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, μέσα από τις κοινωνικές του δομές και υπηρεσίες.
Παράλληλα, άκουσε τους προβληματισμούς και τις ανάγκες των μελών της θεραπευτικής κοινότητας, ενώ δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει άμεσα το αίτημα τους για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, τους οποίους έχουν ανάγκη για τα μαθήματα που κάνουν με εθελοντές εκπαιδευτικούς και τα οποία τους δίνουν τη δυνατότητα να αποφοιτήσουν από το νυχτερινό Λύκειο.
«Είμαστε διαχρονικά πάντα δίπλα στο ΚΕΘΕΑ, γιατί γνωρίζουμε το έργο που παράγει, το οποίο είναι σημαντικό για την κοινωνία μας. Είμαστε σε μια συνεχή επαφή για να διευρύνουμε το επίπεδο της συνεργασίας μας και χαίρομαι πραγματικά, γιατί διαπιστώνω ότι υπάρχει βούληση και από τις δύο πλευρές να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρέθηκαν σε μια δύσκολη στιγμή αλλά τώρα προσπαθούν να επιστρέψουν ως ισότιμα μέλη στην κοινωνία μας», δήλωσε ο κ. Μπέγκας.
Στην επίσκεψη του στο ΚΕΘΕΑ, τον συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δ.Ε Ιωαννίνων Αγγελική Αγγέλη, Σοφία Μαρκούλα, Ντίνα Μπακόλα, Ναπολέων Παπαγεωργίου, Γιάννης Μανώλης και Βασίλης Νούσιας.

Σχετικά άρθρα

Σταθερό σημείο αιμοδοσίας: Έγινε πράξη ένα αίτημα ετών

Αποστόλης Τζελέτας

Στην ΚΕΔΕ και το αίτημα για τη διατήρηση της αυτονομίας του ΚΕΘΕΑ

Επικαιροποίηση της δέσμευσης για διακριτή παρουσία στο παλιό Πανεπιστήμιο