ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Τέλος στην περιπέτεια, επιστρέφει στη δουλειά της

Επιστρέφει στη δουλειά της, ως καθαρίστρια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, η Δήμητρα Κλιάφα, μητέρα 13 παιδιών, μετά την απόφαση του Εφετείου, που μείωσε την αρχική ποινή, μετατρέποντάς τη σε τριετή φυλάκιση με τρία χρόνια αναστολή.

Η δίκη της εργαζόμενης που πλαστογράφησε την ημερομηνία απόκτησης του απολυτηρίου κατά ένα χρόνο, προκειμένου να συμμετέχει σε διαγωνισμό για την πρόσληψή της ως καθαρίστρια, πραγματοποιήθηκε στο Εφετείο Ιωαννίνων, μετά την πρωτόδικη απόφαση που επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών.
Σκοπός της, όπως υποστήριξε, ήταν να μεγαλώσει τα παιδιά της με αξιοπρέπεια, εξέφρασε την ανακούφισή της μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ευχαριστώντας τον δικηγόρο Βασίλη Καραβίδα.

Η ποινή που επιβλήθηκε της επιτρέπει να συνεχίσει την εργασία της, χωρίς να επιστρέψει τα δεδουλευμένα όλων αυτών των ετών, και η ίδια είναι έτοιμη να επιστρέψει στην αγκαλιά των παιδιών και του συζύγου της, αλλά και στη δουλειά της, στους συναδέλφους της, που, όπως ανέφερε, την στήριξαν σε όλη αυτή την περιπέτεια.
Ο δικηγόρος της σημείωσε την ικανοποίησή του καθώς επιβλήθηκε η χαμηλότερη δυνατή ποινή, με την απόφαση του δικαστηρίου να ανταποκρίνεται στο κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Σχετικά άρθρα

Ψυχιατρική ΠΓΝΙ: Αδυναμία εισαγωγής νέων περιστατικών λόγω κορωνοϊού

Ηπειρωτικός Αγών

Προς αποκατάσταση ο μαστογράφος

Γεωργία Χαλάτση

Κοπή πίτας και εγκαίνια