ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ο Γιαννιώτης Ν. Βακολίδης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ 25

Σε μία γόνιμη συζήτηση για τις θέσεις του κόμματος εξελίχθηκε η παρουσίαση υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΜέΡΑ25 στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης παρουσίασε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Νίκο Βακολίδη από τα Γιάννενα, Ειρήνη Μήτσιου από τη Θεσσαλονίκη, Κώστα Νάνο από την Καβάλα και Γεώργιο Λογιάδη από την Κρήτη, κάνοντας λόγο για μία λίστα υποψηφίων με όραμα και προοπτική για το μέλλον της Ελλάδας και τη θέση της σε μία δίκαιη Ευρώπη.
«Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και έχουν μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Το όνειρο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, μιας ισότιμη ένωσης που θα διέπεται από τις αρχές του ευρωπαϊκού διεθνισμού, του οικονομικού ορθολογισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι εφικτό με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Άνοιξης, του ΜΕΡΑ25 και του ολοκληρωμένου πολιτικού σχεδίου που καταθέτουμε. Συμμετέχω ενεργά σε αυτή την προσπάθεια και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις μαζί με αυτούς που διάλεξαν αυτό τον δρόμο και επιλέχθηκαν για αυτόν το σκοπό, για όλους όσοι πιστεύουν ότι υπάρχει εναλλακτική», δήλωσε ο γιαννιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Βακολίδης.

Σχετικά άρθρα

Αισιοδοξία ότι θα είναι στη όχθη των νικητών

Ισχυρό άρωμα Ηπείρου στα ευρωψηφοδέλτια

Εννιά υποψήφιοι για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο

Γεωργία Χαλάτση