Αίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

«Πασχαλινά καλάθια αγάπης» διένειμε ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων

«Πασχαλινά καλάθια αγάπης» πρόσφερε ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων ενόψει των εορτών του Πάσχα σε οικογένειες και μονοπρόσωπα νοικοκυριά, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, μέσω του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Οι υπάλληλοι του «Βοήθεια στο Σπίτι» επισκέφθηκαν τις κατοικίες ηλικιωμένων και ατόμων ευπαθών ομάδων, διανέμοντας συνολικά 120 καλάθια με κόκκινα αυγά και πασχαλινά κουλούρια, καθώς και μια ευχητήρια κάρτα για το Πάσχα.
«Μέλημά μας είναι να βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα στους συνδημότες μας, που έχουν την ανάγκη στήριξης, και όχι μόνο τις ημέρες των εορτών. Ωστόσο, η ενέργειά μας αυτή έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα, είναι μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, που θέλουμε να μας αισθάνονται δίπλα τους, ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες ημέρες του Πάσχα», αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιώργος Παππάς, ο οποίος συντόνισε την πρωτοβουλία, που υλοποιήθηκε με τη διάθεση ειδών από το Κτήμα Θεοχάρη, τα Ζαχαροπλαστεία Μάντζιος, το Βιβλιοπωλείο Αθανασόπουλος, τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό «Πίνδος» και το Coffe House Ioannina.
Ο κ. Παππάς εκφράζει τις ευχαριστίες του στις επιχειρήσεις για τη βοήθειά τους και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του ΑΠΣΙ «Πίνδος» Ανδρέα Δημητρίου, ενώ θερμές ευχαριστίες απευθύνει και στους υπαλλήλους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», που ετοίμασαν τα «Πασχαλινά καλάθια αγάπης» και φρόντισαν να φτάσουν σε κάθε σπίτι των ωφελούμενων.