Αίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

Μπαράζ τροχαίων στους δρόμους της Ηπείρου

Σε τρία τροχαία ατυχήματα κλήθηκε σήμερα να συνδράμει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, χωρίς, ωστόσο, οι υπηρεσίες της να χρειαστούν σε δύο εξ αυτών, καθώς οι οδηγοί κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από τα οχήματά τους πριν φτάσουν στο σημείο.

Νωρίς το πρωί, ΙΧΕ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στον κόμβο του Πανηπειρωτικού, με τον οδηγό να απεγκλωβίζεται πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής και να παραλαμβάνεται από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Επίσης νωρίς το πρωί, ΙΧΕ αυτοκίνητο εξετράπη στη διασταύρωση Χαλκιάδων Άρτας και τυλίχθηκε στις φλόγες, με τον οδηγό και σε αυτή την περίπτωση να απεγκλωβίζεται πριν φτάσει η Πυροσβεστική. Στο σημείο βρέθηκαν πέντε πυροσβέστες με δύο υδροφόρα οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσίας Άρτας, που προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς.
Εκτροπή αυτοκινήτου υπήρξε πριν τις 11 το πρωί και στο 3ο χλμ. Πάργας προς Πρέβεζα, με τον οδηγό να απεγκλωβίζεται από πολίτες πριν φτάσουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Ωστόσο, η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επιχειρήσει τη Μεγάλη Τετάρτη, όταν ΙΧΕ αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε απότομη πλαγιά στο 49ο χλμ. της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας. Επτά πυροσβέστες, με επικεφαλής τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάργας, σταθεροποίησαν το αυτοκίνητο και απεγκλώβισαν τον τραυματισμένο συνοδηγό, μεταφέροντάς τον με φορείο στον δρόμο, απ’ όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε καταφέρει να βγει μόνος του, πριν φτάσει η Πυροσβεστική.

(φωτογραφία αρχείου)