Αίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

Διακοπή υδροδότησης σε οικισμούς του Δήμου Ζίτσας

Διακοπή ηλεκτροδότησης στο αντλιοστάσιο και τις γεωτρήσεις του ΣΥΔΛΙ στο Νεοχώρι από τις 9.30 έως τις 11.30 το πρωί και στο αντλιοστάσιο του ΣΥΔΛΙ στη Μεταμόρφωση από τις 10.30 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι ανακοίνωσε για αύριο Πέμπτη ο ΔΕΔΔΗΕ.

Κατά συνέπεια θα υπάρξει διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών και διακοπή υδροδότησης στους οικισμούς Νεοχώρι, Πρωτόπαππα, Ζίτσα, Καρίτσα, Δαφνόφυτο, Σακελλαρικό, Λίθινο, Βατατάδες και Λιγοψά από τις 9.30 έως τις 11.30 το πρωί, καθώς και στον οικισμό Μεταμόρφωσης από ις 10.30 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι.
Όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή του ο ΣΥΔΛΙ, η αποκατάσταση της λειτουργίας των αντλιοστασίων θα πραγματοποιηθεί άμεσα μετά το πέρας των εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ, η υδροδότηση των κατοίκων σταδιακά μέχρι να γεμίσουν οι δεξαμενές τις μεσημεριανές ώρες, σε χρόνο που μπορεί κατά περίπτωση να υπερβαίνει και τις τρεις ώρες.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι για περιορισμό της κατανάλωσης πριν και μετά την διακοπή μέχρι να ισορροπήσει το σύστημα ύδρευσης στο σύνολο των περιοχών που αναφέρονται.