ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Σύλληψη διακινητή ναρκωτικών μετά από καταδίωξη

Μετά από καταδίωξη συνελήφθη σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας ένας 25χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, αξιοποιώντας πληροφορία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, εντόπισαν στο Ασπροκκλήσι το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 25χρονος, ο οποίος δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης τους και επιχείρησε να διαφύγει τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκε στη Νέα Σελεύκεια με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Κατά την έρευνα, εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους πέντε κιλών και 240 γραμμαρίων. Ποσότητα ναρκωτικών και όχημα κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.