ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Συζήτηση περιστατικών με την εμπλοκή όλων των ειδικοτήτων Παθολογίας

Η συζήτηση περιστατικών με την εμπλοκή όλων των ειδικοτήτων Παθολογίας βρίσκεται στο επίκεντρο των εργασιών της Επιστημονικής Συνάντησης, που διοργανώνει στα Γιάννενα η Εταιρεία Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος, με τη συνεργασία των Α’ & Β' Παθολογικών Κλινικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αύριο Παρασκευή 1 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα, και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 2 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο The Lake.
Η Εταιρεία Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος (Ε.Π.ΒΔ.Ε.) ιδρύθηκε το 2008 και ήδη αποτελεί καταξιωμένο επιστημονικό φορέα, που συμβάλλει αποφασιστικά στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Ελλήνων ιατρών, αναφορικά με τις σύγχρονες εξελίξεις στην ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας.
Κατά τη διάρκεια δύο ημερών, στο συνέδριο θα παρουσιαστεί μια ποικιλία διαδραστικών συνεδριών, στρογγυλών τραπεζιών, συζητήσεων και εισηγήσεων από ειδικούς, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ιατρικών ειδικοτήτων. Από τις προκλήσεις της παθολογίας και της νεφρολογίας, και τις ενημερώσεις στη γαστρεντερολογία, την καρδιολογία, τη ρευματολογία, την ογκολογία και πέρα, το πρόγραμμά σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει τις ποικίλες και εξελισσόμενες ανάγκες των επαγγελματιών της υγείας. Μέσω της συνεργασίας, της κοινής ανταλλαγής απόψεων και των συζητήσεων, που θα βασίζονται σε ενδείξεις και κατευθυντήριες οδηγίες, στόχος είναι να ενδυναμωθούν οι συμμετέχοντες με τις τελευταίες εξελίξεις, τις βέλτιστες πρακτικές και τις διαγνωστικές προσεγγίσεις στην καθημερινή κλινική πράξη.
Η παρακολούθηση των εργασιών πιστοποιείται με 14 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS – EACCME.

Εγγραφές δωρεάν: https://www.conferre.tv/internal-medicine2024

Ιστοσελίδα: https://www.internal-medicine.gr/