ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Εισβολή στο πολιτικό γραφείο της Μαρίας Κεφάλα

Εισβολή στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού και βουλευτή Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Κεφάλα στο κέντρο των Ιωαννίνων πραγματοποίησε μικρή ομάδα ατόμων, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, τα οποία αποσπάστηκαν από την πορεία και ανέβηκαν στον 2ο όροφο του κτηρίου.

Τα άτομα προχώρησαν στην ανάρτηση πανό στο παράθυρο, με μια μερίδα διαδηλωτών, που βρισκόταν στο τέλος της πορείας, να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Σύμφωνα με ανάρτηση της κ. Κεφάλα, τα άτομα, τα οποία μπήκαν ανενόχλητα στο γραφείο της, καθώς δεν υπάρχει φύλαξη, προκάλεσαν και ζημιές.
«Η σημερινή, αναίτια, απρόκλητη και φασιστικού χαρακτήρα καταδρομική εισβολή μίας ομάδας “αγνώστων” στο πολιτικό μου γραφείο στο κέντρο των Ιωαννίνων, οι ζημιές και οι βανδαλισμοί που προκάλεσαν και πάνω απ’ όλα η κατατρομοκράτηση των συνεργάτιδών μου συνιστούν ντροπή για τους εμπνευστές της επίθεσης, τους ηθικούς και τους φυσικούς αυτουργούς. Καμία επίθεση δεν πρόκειται να μας φοβίσει, κανείς δεν μπορεί να μας τρομοκρατήσει με θρασύδειλες επιθέσεις. Η πόρτα του γραφείου μου ήταν, είναι και θα παραμείνει ανοιχτή, όπως ανοιχτή ήταν και σήμερα, δίνοντας την ευκαιρία στη μικρή αυτή ομάδα να εισβάλλει, ανενόχλητη. Η πράξη αυτή όμως χαρακτηρίζει τους ίδιους και όσους – ευτυχώς ελάχιστους – θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό θα καταφέρουν να μας τρομοκρατήσουν», αναφέρει.

Δέματα με τριφύλλι στο γραφείο του Β. Γιόγιακα

«Απρόσκλητους επισκέπτες» είχε και το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Γιόγιακα στην Ηγουμενίτσα. Διαμαρτυρόμενοι αγρότες, που μετείχαν στην πορεία, εναπόθεσαν δέματα με τριφύλλι στην είσοδο και στο εσωτερικό του γραφείου του.