ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έτρεξαν για την Παλαιστίνη

Με τη συμμετοχή δρομέων κάθε ηλικίας, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για το δίκιο του αγώνα του λαού της Παλαιστίνης, πραγματοποιήθηκε ο «Αγώνας δρόμου – Αγώνας ζωής – Τρέχουμε για την Παλαιστίνη», που οργάνωσε την Κυριακή το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα δρόμου πραγματοποιήθηκαν τρεις βραβεύσεις. Νικητές στον αγώνα δρόμου παίδων αναδείχτηκαν τρεις μαθήτριες δημοτικού, η Κάλια, η Δάφνη και η Μαγδαληνή. Στον αγώνα δρόμου γυναικών νικητές αναδείχτηκαν η Μπεάτα Μαζούκεβιτς από την Πολώνια, η Κατερίνα Γούλα και η Αρετή Αγγέλη . Στον αγώνα δρόμο ανδρών νικητές αναδείχτηκαν ο Πέτρος Λώλης, αθλητής της ΕΚΑ Δωδώνης, ο Ντέμπα Αμαντού από την Γκάμπια και ο μαραθωνοδρόμος Κώστας Χουβαρδάς .
Οι διοργανωτές απένειμαν στους νικητές, ως μετάλλιο, παλαιστινιακές μαντήλες, σημαίες του Παλαιστινιακού λαού και αναμνηστικά βραβεία. Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων Νίκος Έξαρχος υπογράμμισε ότι η επιτυχία της εκδήλωσης επιβεβαιώνει την ανάγκη να καθιερωθούν ανάλογες πρωτοβουλίες και στο μέλλον.