ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ως έχει η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην Ήπειρο

Δεν προκύπτουν αλλαγές στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ήπειρο από τις κρίσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Βασίλειος Μουσελίμης κρίθηκε διατηρητέος στον βαθμό του ταξίαρχου και παραμένει ως Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου.
Προακτέοι στον βαθμό του ταξιάρχου κρίθηκαν οι αστυνομικοί διευθυντές Ηλίας Σκανδάλης και Βασίλειος Λαγός, με τον πρώτο να επανατοποθετείται ως βοηθός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου και τον δεύτερο να παραμένει Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.
Στον βαθμό του Ταξιάρχου εκτός οργανικών θέσεων προήχθη ο αστυνομικός διευθυντής Φώτης Ντίνης, ο οποίος και θα αποστρατευθεί.
Στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων θα συνεχίσει να υπηρετεί ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ο Γιαννιώτης Γεώργιος Βασιλείου, ο οποίος κρίθηκε διατηρητέος στον βαθμό του υποστρατήγου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τέλος, μετά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ και την επιλογή νέου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν Προεδρικού Διατάγματος που εκδόθηκε, τέθηκε σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία, ως ευδοκίμως τερματίσαςτη σταδιοδρομία του ο Γιαννιώτης Γεώργιος Δούβαλης, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του επίτιμου υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.