Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Ανάληψη δεσμεύσεων και παρουσίαση υποψηφίων στο Νεοχωρόπουλο

Η άμεση ολοκλήρωση της πράξης εφαρμογής και η ολοκλήρωση των απαραίτητων έργων υποδομών ήταν τα βασικά θέματα, που τέθηκαν από τους κατοίκους του Νεοχωρόπουλου, κατά τη συνάντησή τους με τον υποψήφιο δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ και υποψηφίους της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Ο κ. Ελισάφ, αφού αναφέρθηκε στη βασική αρχή της παράταξης για ενίσχυση των συμβουλίων, ώστε να έχουν τη δυνατότητα άμεσης και αποτελεσματικής παρέμβασης, και τόνισε με έμφαση ότι οι κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ισότιμες περιοχές στον ίδιο δήμο, ανέφερε πως για τα «Γιάννενα Νέα Εποχή» αποτελεί προϋπόθεση η ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου και η σύνδεση της περιοχής με την μονάδα βιολογικού καθαρισμού, κάτι που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής και θα συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.
Επιβεβλημένη τονίστηκε, επίσης, πως είναι η λειτουργία της νέας δεξαμενής, η οποία είναι στο πιο ψηλό σημείο του οικισμού, έχει κατασκευαστεί πριν από πολλά χρόνια αλλά δε λειτούργησε μέχρι τώρα, παρότι θα μπορούσε να δώσει οριστική λύση στα προβλήματα υδροδότησης του οικισμού.
Εκτενής συζήτηση έγινε και για την κατασκευή του σχολείου, που δεν κατέστη εφικτή μέσω του ΕΣΠΑ. Ο κ. Ελισάφ υπογράμμισε την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών για την υλοποίηση ενός δίκαιου αιτήματος των κατοίκων. Τέλος, τόνισε ότι θα εξεταστεί η δυνατότητα κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου, αίτημα που τέθηκε από πολλούς κατοίκους του Νεοχωρόπουλου.
Στη συνάντηση έγινε και η παρουσίαση των υποψηφίων της κοινότητας Νεοχωρόπουλου, με τον κ. Ελισάφ να επισημαίνει πως πρόκειται για μία δυνατή ομάδα νέων, που μένουν στην περιοχή, γνωρίζουν καλά την καθημερινότητά της και θέλουν να προσφέρουν, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα και να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής.
Υποψήφιοι είναι οι Κωνσταντίνα Γούνη, Κωνσταντίνος Καραπάνος, Θεοδώρα Κοντογιάννη, Ιωάννης Κυροχρήστος, Γεώργιος Μπόζιος, Λαμπρινή Μπόζιου, Χαρά Νιαβή και Κωνσταντίνος Τάτσης.

Σχετικά άρθρα

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής

Δικαίωση και απάντηση στις «Κασσάνδρες» η ένταξη του παλιού Πανεπιστημίου στο ΕΣΠΑ

Στη μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου