ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Σταύρος Νανάκος o διάδοχος του Τζον Μαργαρίτη

Ο Σταύρος Νανάκος είναι ο διάδοχος του Τζον Μαργαρίτη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, μετά τη διακοπή συνεργασίας της ομάδας των Ιωαννίνων με τον ελληνοαμερικανό κόουτς, που επέλεξε να παραμείνει στις ΗΠΑ, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος του.

Ο Σταύρος Νανάκος θεωρείται από τους πιο αξιόλογους τεχνικούς στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ, με πλούσιο βιογραφικό και επιτυχίες στο ενεργητικό του, έχοντας περάσει από τους πάγκους του ΠΑΟΚ, του Σπόρτινγκ, του Κρόνου Αγ. Δημητρίου, των Εσπερίδων Καλλιθέας, του ΟΑ Χανίων και της Νίκης Λευκάδας πέρυσι, που κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.
«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να εργαστώ σε μία τόσο οργανωμένη ομάδα και σε μία πόλη που αγαπά και στηρίζει την ομάδα αυτή. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τόσο των παραγόντων της ομάδος όσο και των φιλάθλων, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Σίγουρα όλα έγιναν πολύ γρήγορα και χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Με θετική διάθεση, σκληρή δουλειά και επαγγελματισμό, το αποτέλεσμα θεωρώ στο τέλος θα είναι θετικό. Εύχομαι τα καλύτερα με υγεία κυρίως στον συνάδελφο προπονητή κ. ΤΖΩΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ… Τζον Μαργαρίτη. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε», δήλωσε ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, τον οποίο η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει στην οικογένεια του ΠΑΣ και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Σχετικά άρθρα

Η Ένωση Ξενοδόχων συγχαίρει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC κρατούσε το… ρόπαλο

Υπέταξε τον ΠΑΟΚ και σειρά έχει ο Ηρακλής