ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Πολύτιμο τρίποντο για τον Πανηπειρωτικό

Μια σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Πανηπειρωτικός Γ.Σ., που επικράτησε με 3-1 σετ του Έβρου Σουφλίου και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Πανηπειρωτικός εμφανίστηκε συγκεντρωμένος στα δύο πρώτα σετ και πήρε σημαντικό προβάδισμα, δείχνοντας ότι μπορεί να φτάσει σε μια εύκολη νίκη. Ωστόσο, στη συνέχεια, αποσυντονίστηκε, με τη νεανική ομάδα του Έβρου να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 1-2. Τελικά, παρά τον εκνευρισμό και τα πολλά λάθη, στο τέταρτο σετ έδειξε ότι θέλει περισσότερο τη νίκη και την κέρδισε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Πανηπειρωτικού είναι κατά το ήμισυ διαφορετική από αυτή που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, λόγω τραυματισμών και αποχωρήσεων, ωστόσο παλεύει για το καλύτερο, έχοντας ενισχυθεί στα τελευταία παιχνίδια από τον Έκτορα Καρατζόγλου και τον Θανάση Στουγιάννο.
Τα σετ: 25-22, 25-21, 20-25, 25-22.
Πανηπειρωτικός Γ.Σ. (Κ. Ζιώγος): Αποστόλου, Λαγός, Καρατζόγλου, Σιδηρόπουλος, Μητσόπουλος, Στουγιάννος, Γεωργάκης (λ), Μιχαλάς.
ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου (Ν. Μούχλιας): Σταυρόπουλος, Μούχλιας, Ζιώγας, Αλεξούδης Κ., Αλεξούδης Ι., Σταθέλος, Κάλφας (λ), Τάσιου, Μπαρμπούδης, Σαρδανίδης.

Σχετικά άρθρα

Ανεβάζει στροφές ο Πανηπειρωτικός Γ.Σ.

Ηπειρωτικός Αγών

Πρώτο «τρίποντο» και ανέβηκε τέταρτος ο Α.Σ. Γιάννενα

Βόλεϊ – Ηττήθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα, Α.Σ. Γιάννενα και Πανηπειρωτικός