ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Νίκη για το IBC μετά από διαδοχικές ανατροπές

Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε το IBC, που έκανε το δύο στα δυο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας του Α.Ο. Τρίκαλα 73-69 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο για τον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου, μετά από ένα κακό ξεκίνημα, όταν βρέθηκε πίσω με δέκα πόντους, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και βρέθηκε να προηγείται ακόμη και με 19 πόντους πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου, με το ημίχρονο να κλείνει στο +14 για το IBC. Ωστόσο, η ομάδα των Τρικάλων μεταμορφώθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο και κατάφερε να τρέξει ένα σερί 5-36, για να βρεθεί αυτή προηγούμενη με επτά πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου. Το IBC κατάφερε στο τέταρτο δεκάλεπτο να ανατρέψει τη σε βάρος του κατάσταση και πήρε το πολύτιμο για τη συνέχεια ροζ φύλλο αγώνα.
Κορυφαίος για την ομάδα των Ιωαννίνων ο Savo Milanovic με 19 πόντους, με τους 10 μάλιστα στην τελευταία περίοδο, ενώ τον ακολούθησε ο Δημήτρης Βάσης με 15. Την επόμενη αγωνιστική το IBC αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αγριά, που μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Τα δεκάλεπτα: 15-12, 42-28, 47-54, 73-69.
IBC (Παπαδόπουλος): Ζώτος 6(1), Νταβουλτζόπουλος 8, Γκλίναβος, Ξιούρας 9(1), Μπαρτζώκας Π. 4, Βάσης 15(4), Πολύζος 7(1), Σφουγγάρης, Milanovic 19(1), Μπαρτζώκας Σπ. 5.
Α.Ο. Τρίκαλα (Παπαδημητρίου): Φρύδας 4, Λεπενιώτης 6, Γκαντιάς 10(1), Κατσίμπας, Αργύρης 14(2), Αρκούδας 1, Σούλκο 9, Ευαγγελακόπουλος 14(4), Τζιανης 9, Μοσόρας 2.

Σχετικά άρθρα

Υποβιβάστηκε… με ψηλά το κεφάλι το IBC

«Σφράγισε» την παραμονή το IBC

Συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» το IBC