ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Πινγκ πονγκ -Σε διεθνές καμπ ο Γιαννιώτης Γιώργος Κοσμάς

Στο διεθνές προπονητικό κέντρο του Χάβιροφ της Τσεχίας θα βρίσκεται το χρονικό διάστημα 9-15 Οκτωβρίου ο γιαννιώτης αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γιώργος Κοσμάς, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό camp για τους καλύτερους στην ηλικιακή κατηγορία της χώρας τους, ως νούμερο 1 στη λίστα κατάταξης στους παίδες.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του πινγκ-πονγκ (E.T.T.U) διοργανώνει αυτό το προπονητικό camp για τις νεαρές ηλικιακές κατηγορίες, με στόχο τη συνεχή πρόοδο του αθλήματος, μέσα από τη κοινή προπόνηση των αθλητών, καθώς και την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών ανάμεσα στους προπονητές. Για τον γιαννιώτη αθλητή θα είναι μια ακόμη σημαντική εμπειρία και αποτελεί τιμητική διάκριση η συμμετοχή του σ’ αυτό το ευρωπαϊκό camp.
Τους Έλληνες διεθνείς αθλητές θα συνοδεύσει ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, ο οποίος πριν από δύο χρόνια ήταν ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των γυναικών. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής στις Μαλδίβες και από τέλη Αυγούστου συνεργάζεται με τον αθλητικό σύλλογο Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων.
Πληροφορίες για τον Α.Σ. ΦΕΑ Ιωαννίνων, που βρίσκεται στη νέα του αίθουσα-γυμναστήριο στη περιοχή του Κατσικά, στο τηλέφωνο 6942641519.

Σχετικά άρθρα

Βαλκανιονίκης ο Γιώργος Κοσμάς στην Ορεστιάδα

Διακρίσεις για το γιαννιώτικο πινγκ πονγκ στην Κοζάνη

Πινγκ πονγκ – Απόλυτος κυρίαρχος στους παίδες ο Γιώργος Κοσμάς