ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Με ευχές για νέες διακρίσεις

Τις εγκαταστάσεις του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων επισκέφθηκε ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, με αφορμή την παράδοση στον Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Στέφανο Ντούσκο μιας λέμβου, δωρεά του Δήμου για τη μεγάλη του επιτυχία και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Ο Μ. Ελισάφ συζήτησε με τη διοίκηση, τους προπονητές και άλλους αθλητές του Ομίλου, εξαίροντας την προσφορά της κωπηλασίας στην πόλη των Ιωαννίνων.
«Είμαστε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μαζί με τον Ολυμπιονίκη μας Στέφανο Ντούσκο, τον οποίο, για μία ακόμη φορά, ευχαριστούμε για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσε. Συζητούμε με τους αθλητές και τους ανθρώπους του Ομίλου ενόψει και του πανελληνίου πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο. Η πόλη μας έχει πολύ μεγάλη παράδοση στην κωπηλασία και ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες από τα Γιάννενα καλή επιτυχία», ανέφερε ο δήμαρχος.
Συμπλήρωσε δε, ότι η λέμβος, για την οποία είχε δεσμευτεί ο Δήμος, βρίσκεται ήδη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, ώστε ο Στέφανος Ντούσκος να έχει τη δυνατότητα της σωστής προετοιμασίας εν όψει των επόμενων διεθνών αγώνων που θα δώσει.
Ο Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τον Δήμο για την αγορά της βάρκας. «Με αυτή την βάρκα μπορώ και κάνω τις προπονήσεις μου. Όταν φεύγω από τα κοινόβια της εθνικής ομάδας και επιστρέφω στον όμιλό μου, μπορώ και κάνω τις προπονήσεις με τις ίδιες συνθήκες και δε χάνω καθόλου. Τους ευχαριστώ που με στηρίζουν ώστε να κάνω το όνειρό του πραγματικότητα και να φέρνω όσο το δυνατό περισσότερα μετάλλια για την Ελλάδα», ανέφερε.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιονίκη συνεχίζονται, μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα, με το παγκόσμιο κύπελλο τον Μάιο στο Βελιγράδι και σιγά σιγά βάζει πλώρη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.
Ο αντιπρόεδρος του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Δημήτρης Πάνου ευχαρίστησε εκ μέρους όλων τον Δήμο για τη στήριξη στον Ολυμπιονίκη. «Το άθλημα της κωπηλασίας είναι πολύ δύσκολο για τους αθλητές αλλά και για τους Ομίλους, που πρέπει να διαθέτουν έναν ακριβό εξοπλισμό. Εύχομαι, με αφορμή το πανελλήνιο πρωτάθλημα, καλή επιτυχία στους αθλητές του ομίλου μας αλλά και του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Η κωπηλασία είναι μία, την αγαπάμε και θέλουμε να είναι πάντα ψηλά», σημείωσε.

Σχετικά άρθρα

Δύο μετάλλια για τον ΠΝΟΙ στην Α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Ηπειρωτικός Αγών

«Ασημένιος» ξανά στο Ευρωπαϊκό ο Στέφανος Ντούσκος

Έλαμψε η γιαννιώτικη κωπηλασία στη γιορτή της ΕΚΟΦΝΣ