ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

«Έκλεισε» θέση στα πλέι οφ ο Α.Σ. Γιάννενα

Δύο ακόμη βαθμούς πρόσθεσε ο Α.Σ. Γιάννενα στο ενεργητικό του, επικρατώντας με 2-3 σετ στη Θεσσαλονίκη του Ε.Ο. Σταυρούπολης, για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα των Ιωαννίνων ουσιαστικά «κλείδωσε» τη θέση της στα πλέι οφ, καθώς έχει δημιουργήσει πλέον μια βαθμολογική διαφορά, μικρή μεν, όχι όμως ικανή να ανατραπεί δε, με βάση την εικόνα των ομάδων που ακολουθούν.

Ο Α.Σ. Γιάννενα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον προπονητή του Κ. Τσιούπη, λόγω νόσησής του με κορωνοϊό, και το κοουτσάρισμα ανέλαβε ο βοηθός του Ανδρέας Κοντογιάννης. Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 σετ, στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν, με τις γυναίκες του Α.Σ. Γιάννενα να περιορίζουν τα λάθη και να πιέζουν στο σέρβις, κατακτώντας εύκολα τα δύο επόμενα σετ. Η ομάδα της Σταυρούπολης έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ βρέθηκε να προηγείται και στο τάι μπρέικ με 6-2, αλλά ο Α.Σ. Γιάννενα ανέτρεψε τη σε βάρος του κατάσταση και πήρε μια μεγάλη νίκη.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Α.Σ. Γιάννενα δε θα αγωνιστεί, καθώς ο Ηρακλής Γέφυρας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Τα σετ: 25-11,18-25, 21-25, 25-22, 11-15.

ΕΟ Σταυρούπολης (Ακριτίδης): Τσελλίδη, Ζερβού, Δημητριάδου, Καδίρη, Κανονίδου (λ), Τζόβανου, Σαλαγκούδη, Σωτηρίου, Σαχπαζίδου, Αναστασιάδη, Μουρατίδου, Σιόρεντα, Τσιούκα, Κουκούλη (λ).

ΑΣ Γιάννενα (Κοντογιάννης): Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Καλουτσάκη, Νιακοπούλου (λ), Ντούση, Παππά Κλ., Τικμανίδου, Ανουλίδου (λ), Μίχου, Μπάρλα, Μπουρλή, Τσάμου.

 

Αήττητη συνεχίζει η Πρέβεζα

Τη δέκατη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, ο οποίος επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 σετ της Ε.Α. Λάρισας. Η ομάδα της Πρέβεζας πήρε με χαρακτηριστική ευκολία τα δύο πρώτα σετ, με τις φιλοξενούμενες να δείχνουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο μόνο στο τρίτο σετ, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι. Επόμενο παιχνίδι για την Πρέβεζα κόντρα στον δεύτερο της βαθμολογίας Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό.

Τα σετ: 25-10, 25-12, 25-18

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Τσεκούρας): Κοσμίδου (λ), Θεοδωράκη, Πατακιάρα, Ρίτσα, Parsuyna, Γκίμπερτ, Σάμπου, Αγόρη, Κούκα, Σιούλα, Ζιώγου.

Σχετικά άρθρα

Την Πολωνή Aleksandra Olenderek ανακοίνωσε ο Α.Σ. Γιάννενα

Βόλεϊ – Γιαννιώτικο ντέρμπι στην Α2 Γυναικών

Πρώτο «τρίποντο» και ανέβηκε τέταρτος ο Α.Σ. Γιάννενα