ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Τα μπράβο του Μεταξά, η συγγνώμη Μάντζιου και τα… λαϊκά δικαστήρια!

Έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Άρη

Ο προπονητής του ΠΑΣ Ηρακλής Μεταξάς δήλωσε: «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, σήμερα δεν έχουμε να κάνουμε κριτική. Τα παιδιά ακολούθησαν το πλάνο και βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Προετοιμάσαμε να κλείσουμε κάποιες κινήσεις του αντιπάλου και μας βγήκε».

ΜΑΝΤΖΙΟΣ: ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Ο προπονητής του Άρη Άκης Μάντζιος αρκέστηκε να πει: «Γι’ αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Είναι ντροπιαστική βραδιά για την ομάδα μας. Δε θυμίζει σε τίποτα τον Άρη που έχουμε δει μέχρι τώρα. Το μόνο, το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε, είναι ένα τεράστιο συγγνώμη σε όλους».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Μ’ ένα ποστάρισμα στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η ΠΑΕ Άρης σχολίασε το αποτέλεσμα του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ (0-5), ζητώντας συγγνώμη από τους φίλους της. «Μία συγγνώμη είναι λίγο…».

ΤΑ…ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου του Άρη μετά την ντροπιαστική ήττα με το βαρύ 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τις αποδοκιμασίες που υπήρχαν εντός του γηπέδου τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και με το σφύριγμα της λήξης, μερίδα κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας, φωνάζοντας συνθήματα κατά των παικτών και του Άκη Μάντζιου.

Σχετικά άρθρα

Κόντης: Ομάδες όπως ο ΠΑΣ πρέπει να είναι στη Σούπερ Λιγκ

Γεωργουλόπουλος: Αν μου γίνει πρόταση για τη νέα σεζόν θα την αποδεχτώ

Μπράτσος: Είναι δύσκολες οι στιγμές για την Κηφισιά