ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Συνεχίζονται τα συγχαρητήρια στον Δημήτρη Μπακοχρήστο

Συνεχίζονται οι συγχαρητήριες δηλώσεις και ανακοινώσεις για την κατάκτηση από τον Δημήτρη Μπακοχρήστο του χάλκινου μεταλλίου στους παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, στο αγώνισμα της άρσης βαρών σε πάγκο.

«Η κατάκτηση μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες από τον Δημήτρη Μπακοχρήστου, κάτι που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά, αποτελεί τιμή για την Ελλάδα και ειδικά για την Ήπειρο. Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος αποτελεί ένα απτό παράδειγμα του τι μπορεί να πετύχει ένας νέος, αν έχει δύναμη ψυχής, καταβάλλει συνεχή προσπάθεια, προπονείται σκληρά και δεν εγκαταλείπει κανένα αγώνα. Θέλω να τον συγχαρώ τον ίδιο και όλους όσοι τον στηρίζουν στη μακρόχρονη αθλητική του διαδρομή», αναφέρει σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, κάνοντας γνωστό ότι η περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να τον τιμήσει, «σε αναγνώριση όχι μόνο των ολυμπιακών του διακρίσεων, αλλά και των μαθημάτων ζωής που δίνει στους νέους μας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
«Αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης, εντατικής δουλειάς, προσήλωσης και αγώνα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τμήμα Αθλητισμού της Ν.Ε Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ενώ συγχαρητήρια εκφράζει, επίσης, στον σύλλογό του «Άκμων ΑΜΕΑ Ιωαννίνων» και σε όλους εκείνους που συνέβαλαν σε αυτή τη νέα μεγάλη νίκη για τα Γιάννενα και τον ελληνικό αθλητισμό.
Τα θερμά της συγχαρητήρια εκφράζει και η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ. «Δημήτρη σήκωσες τα Γιάννενα και ολόκληρη την Ελλάδα ψηλά. Μας έκανε ξανά περήφανους. Περιμένουμε να σε υποδεχτούμε όπως αρμόζει στους Ολυμπιονίκες. Συγχαρητήρια!», τονίζει.
«Για μια ακόμη φορά μας έκανε υπερήφανους. Συγχαρητήρια Δημήτρη!», σημειώνει, τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων, εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια στον αθλητή του συλλόγου «Άκμων ΑΜΕΑ Ιωαννίνων» Δημήτρη Μπακοχρήστο, αλλά και στον σύλλογο, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Σχετικά άρθρα

«Ασημένιος» στο ΠανευρωπαΪκό της Τιφλίδας ο Δ. Μπακοχρήστος

Και στο Τόκιο Λιάγκου και Μπακοχρήστος