ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Και στο Τόκιο Λιάγκου και Μπακοχρήστος

Για δεύτερη φορά θα συμμετέχουν σε Παραολυμπιακούς Αγώνες η γιαννιώτισα αθλήτρια του Α.Ο. Πύρρος ΑμεΑ Ιωαννίνων Ανθή Λιάγκου και ο καταγόμενος από την Αιτωλοακαρνανία αθλητής του συλλόγου Άκμων ΑμεΑ Ιωαννίνων Δημήτρης Μπακοχρήστος.

Οι δύο αθλητές, που είχαν βρεθεί και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία το 2016, ετοιμάζονται για το Τόκιο, καθώς τα ονόματά τους είναι μεταξύ αυτών που ανακοινώθηκαν από την ολομέλεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Στην ιαπωνική πρωτεύουσα θα βρεθεί και ο Σταύρος Στραγάλης, προπονητής της Ανθής Λιάγκου, έχοντας, ωστόσο, επιλεγεί να ταξιδέψει ως προπονητής της Θεοδώρας Πασχαλίδου στο τζούντο.
«Ο στόχος και το όνειρο έγιναν πραγματικότητα», σχολίασε σε ανάρτησή της στο facebook η Ανθή Λιάγκου, που θα συμμετέχει στην ομάδα του στίβου. Η γιαννιώτισσα αθλήτρια ευχαριστεί τον προπονητή της Σταύρο Στραγάλη, που τόσα χρόνια είναι δίπλα της και τη βοήθησε να φτάσει ψηλά και να πραγματοποιήσει τον στόχο της, όπως επίσης την οικογένεια της και όλους τους φίλους της που την αγαπάνε, τη νοιάζονται και θέλουν να τη βλέπουν να πραγματοποιεί τα όνειρα της.
«Απλά υπερηφάνεια», αναφέρει σε δική του ανάρτηση ο Δημήτρης Μπακοχρήστος, ο οποίος θα αγωνιστεί στην άρση βαρών σε πάγκο.

Σχετικά άρθρα

Με ξεκάθαρο στόχο την εκλογή βουλευτή

«Ασημένιος» στο ΠανευρωπαΪκό της Τιφλίδας ο Δ. Μπακοχρήστος

Μίλησε για τη δύναμη της θέλησης