ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας από το ΠΕΑΚΙ

Ένα διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας οργανώνει την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Απριλίου η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας την Παρασκευή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.
Στην πρωτοβουλία αυτή αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας και η προϊσταμένη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Ελευθερία Ζερβού.
Η κ. Ζερβού, αφού τόνισε τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν για αίμα, καθώς η πανδημία έχει μειώσει τις αιμοδοτήσεις, συνεχάρη την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ για την πρωτοβουλία, προσκαλώντας όσους μπορούν να προσέλθουν για να αιμοδοτήσουν.
Από την πλευρά του, ο κ. Κολόκας τόνισε πως στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας και με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων μονάδων αίματος, η Επιτροπή Διοίκησης απευθύνει έκκληση, εκτός από τους πολίτες, και προς όλα τα Σωματεία, ώστε να συμβάλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια αυτή. Παράλληλα, τόνισε ότι η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ και ο χώρος στάθμευσης στην είσοδο 1 θα είναι ανοιχτός, προς διευκόλυνση των αιμοδοτών.

Σχετικά άρθρα

Τα πάνω – κάτω με την οριοθέτηση της Παμβώτιδας

Αιμοδοσία στο Λύκειο Ελληνίδων

Επαναφέρει την ανάγκη σημειακών αλλαγών στην οριοθέτηση